Безплатна доставка над 119 лв.
  1. Начало
  2. Гурме
  3. Зехтин, маслини, балсамов оцет, сол
  4. Черни маслини кукилио без костилка
Черни маслини кукилио без костилка

Черни маслини кукилио без костилка

В наличност - доставка до 24 часа в работни дни за гр. София, а за страната - според графика на куриера.
За този продукт не е активна отспъпка за лоялна програма.
Арт.№ 4933

Маслините Cuquillo са друго гастрономическо наследство, което сме развълнувани да споделим с останалия свят: идващи от слънчевите маслинови горички на Южна Испания, тези маслини Cuquillo ще ви впечатлят със своя интензивен вкус и красив черен цвят.
Къснозреещ сорт, дребен по размер и с равномерен естествен черно-лилав цвят. Тези маслини представляват идеално предястие за питие или можете да включите малко в салатите си за приятно горчиво усещане, което няма да забравите лесно. Предлага се със или без костилка.

Съдържание: Черни маслини без костилка, вода, сол, консервант: калиев сорбат. Нетно тегло: 350 гр. Отцедено тегло: 150 гр. Да се съхранява: на сухо и хладно място. След отваряне, съхранявайте в хладилник до 7 дни.

Енергийна стойност за 100 гр - 1341 кДж. / 326 кКал.

Поради естествените съставки, продуктът се влияе от резки температурни промени! При поръчки с куриерска фирма, Сийуайнс не носи отговорност за търговския вид на продукта - можем да го гарантираме при доставка с наш куриер в рамките на гр. София!!!

Научи повече за продукта

Olmeda Origenes

Olmeda Origenes

Ето как описва историята на Olmeda Origenes неговия директор и основател Хесус Пелаес : "Баща ми се наслаждаваше на живота си в къщата си в Олмеда де лас Фуентес, с приятелите си. Той обичаше добрата храна и страхотните вина, които удължаваха времето, прекарано на масата с оживени дискусии. Той мечтаеше да напусне големия град и да преоткрие простите неща, да се върне към изгубените традиции и да се наслади на автентичните продукти на земята. С носталгия си спомняше детството си, дълбоките миризми и фините вкусове, които витаеха в кухните на неговото детство. Това е Olmeda Origenes: търсенето на най-добрите продукти, избрани от провинциална Испания. Почит към един град, който символизира богатството на традиционната испанска кухня. Доброто готвене е просто и това е, което търсим: Произход на град, който не трябва да харчи твърде много, за да яде най-доброто от земята. Баща ми казваше, че трябва да търсиш душата в произхода. Баща ми беше прав!"

Всички от този производител

Мнения на клиенти

Все още няма ревюта на този продукт

Напишете първото ревю