Безплатна доставка над 119 лв.
  1. Начало
  2. Гурме
  3. Зехтин, маслини, балсамов оцет, сол
  4. Черни маслини кукилио без костилка

Черни маслини кукилио без костилка

В наличност - доставка до 24 часа в работни дни за гр. София, а за страната - според графика на куриера.
За този продукт не е активна отстъпка за лоялна програма.
Арт.№ 4933

Маслините Cuquillo са друго гастрономическо наследство, което сме развълнувани да споделим с останалия свят: идващи от слънчевите маслинови горички на Южна Испания, тези маслини Cuquillo ще ви впечатлят със своя интензивен вкус и красив черен цвят.
Къснозреещ сорт, дребен по размер и с равномерен естествен черно-лилав цвят. Тези маслини представляват идеално предястие за питие или можете да включите малко в салатите си за приятно горчиво усещане, което няма да забравите лесно. Предлага се със или без костилка.

Съдържание: Черни маслини без костилка, вода, сол, консервант: калиев сорбат. Нетно тегло: 350 гр. Отцедено тегло: 150 гр. Да се съхранява: на сухо и хладно място. След отваряне, съхранявайте в хладилник до 7 дни.

Енергийна стойност за 100 гр - 1341 кДж. / 326 кКал.

Поради естествените съставки, продуктът се влияе от резки температурни промени! При поръчки с куриерска фирма, Сийуайнс не носи отговорност за търговския вид на продукта - можем да го гарантираме при доставка с наш куриер в рамките на гр. София!!!

Научи повече за продукта

Olmeda Origenes

Olmeda Origenes

Ето как описва историята на Olmeda Origenes неговия директор и основател Хесус Пелаес : "Баща ми се наслаждаваше на живота си в къщата си в Олмеда де лас Фуентес, с приятелите си. Той обичаше добрата храна и страхотните вина, които удължаваха времето, прекарано на масата с оживени дискусии. Той мечтаеше да напусне големия град и да преоткрие простите неща, да се върне към изгубените традиции и да се наслади на автентичните продукти на земята. С носталгия си спомняше детството си, дълбоките миризми и фините вкусове, които витаеха в кухните на неговото детство. Това е Olmeda Origenes: търсенето на най-добрите продукти, избрани от провинциална Испания. Почит към един град, който символизира богатството на традиционната испанска кухня. Доброто готвене е просто и това е, което търсим: Произход на град, който не трябва да харчи твърде много, за да яде най-доброто от земята. Баща ми казваше, че трябва да търсиш душата в произхода. Баща ми беше прав!"

Всички от този производител

Мнения на клиенти

Все още няма ревюта на този продукт

Напишете първото ревю