BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Силванер "Калб" трокен (сухо)
Iphofer Kalb Silvaner trocken 2017

Силванер "Калб" трокен (сухо)

Ханс Виршинг
Лозовият масив Kalb се намира до историческия град Iphofer. Местният тероар прави вината от сорта Силванер да са изключителни комплексни и им позволява да отлежават.
  • 750 мл
  • 2017
27,00 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Iphofer Kalb Silvaner trocken 2017
Силванер "Калб" трокен (сухо)
2017

Hans Wirsching

Hans Wirsching се нарежда сред най-известните и най-уважавни изби в цяла Франкония. Вече 14 поколения семейство Виршинг създава вино с лозя, оцелели след филоксерата и след две световни войни. През 1966 г. наследниците Хайнрих Виршинг и Ханс Виршинг-младши продължават да изграждат репутацията на винарната и да разширяват площта на обработваните лозя. Визионерските и лидерски качества на д-р Хайнрих Виршинг успяват да превърнат имението в един от водещите производители на сорта Силванер на Германия.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино; Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша; виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната); но приемаме много сериозно задачата; Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид; по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка; а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес; бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон; посочен в поръчката Ви.