Безплатна доставка над 119 лв.
  1. Начало
  2. Спиртни
  3. Ракия Културна Специална Резерва 0.7л 40%

Ракия Културна Специална Резерва 0.7л 40%

В наличност - доставка до 24 часа в работни дни за гр. София, а за страната - според графика на куриера.
Арт.№ 2356

Културна Резерва е произведена от местния български сорт грозде Червен Мискет. Дестилацията се извършва в класически „шарантски“ казан, снабден с ректификационна колона. Съзряваща в бъчви от български дъб над 6 години,Културна Резерва е от най-старите дестилати на избата.

 

Всяка година се произвежда лимитирано количество от дестилата с най-добър потенциал. Отлежалата напитка се бутилира в кристална гарафа с елегантен дизайн, всяка от които е гравирана с уникален за реколтата код.

Научи повече за продукта

Изба Карабунар

Изба Карабунар

Избата започва своя път през 2007 г. в местността Шаровица край с. Карабунар – район, в който лозята и виното са част от живота на хората от незапомнени времена. През 2017 г. винопроизводствената част се отделя от дестилерията и е преименувана на Via Vinera. Промяната е следствие от желанието на собствениците да продължат традициите в региона, като им придадат модерно звучене, както и да изградят собствена идентичност. Производството включва сериите “Via Vinera”, както и познатите вече на пазара“Bulgarian Heritage”, “Contour” и “Castellum”.

Всички от този производител

Мнения на клиенти

Рейтинг
5
1 Мнения
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
Меги
преди 2 години
питие за ценители
Меко. пивко.Страст в бутилка. Аз не пия, но това питие е уникално.