BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Море-Сен-Дени Премие Крю "Ле Шафо"
Morey Saint Denis

Море-Сен-Дени Премие Крю "Ле Шафо"

Марк Аизма
Гроздето идва от лозята Chaffots, Premier Cru, разположени на скалисти почви, малко над известните Clos St-Denis и Clos de la Roche. 70% от реколтата ферментира с цели чепки, в което се крие чарът на виното и невероятният му потенциал да отлежава.
  • 750 мл
  • 2016
199,00 лв.
В наличност

Остават само 11 броя!

Доставка до 1 работен ден.

Доставка до 1 работен ден.

Morey Saint Denis
Море-Сен-Дени Премие Крю "Ле Шафо&q
2016

Mark Haisma

Mark Haisma прекарва десет години като винар в Австралия, област Yarra Yering. Напуска комфорта на тази престижна позиция, за да прави сам вино - обратно в Бургундия. Той купува грозде от избрани производители в някои от най-известните апелации в света и прави вино във винарна под наем. С много енергия и малко късмет, успява да пробие в доста консервативния свят на френското винарство и да изгради контакти, които да му осигурят качествено грозде от отлични парцели. По неговите думи, Марк прави вина, които са “добри за пиене” и има голямо уважение към нюансите на отделните парцели. В неговия достъпен и чаровен стил, на преден план ще усетите апелацията, а не производителя.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество
92
92


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.