Безплатна доставка над 119лв
  1. Начало
  2. Вино
  3. Вид вино
  4. Пенливи вина
  5. Луксозна кутия Бруно Паяр с Премиер Кюве и Кюве 72

Луксозна кутия Бруно Паяр с Премиер Кюве и Кюве 72

Изчерпана наличност
Арт.№ 3591

ШАМПАН БРУНО ПАЯР КЮВЕ 72 - Специално кюве от Bruno Paillard, което отлежава за общ период от 72 месеца. Композицията на купажа се състои от 45% Пино ноар, 33% Шардоне и 22% Пино Мюние. Шампанско със завладяващо небцето тяло и аромати. Особено подходящ акомпанимент за морски храни.

ШАМПАН БРУНО ПАЯР ПРЕМИЕР КЮВЕ - Композицията на този бленд се състои от 30 Cru-та, чийто процент остава в тайна. Тази мистерия допринася за едно романтично усещане. Част от шампанското ферментира в дъбови бъчви, които му придават страхотна комплексност.

Научи повече за продукта

Бруно Пайар

Бруно Пайар

Bruno Paillard произлиза от семейство на търговци и производители на вино от 1704 година насам. През 1975, едва 27 годишен, но понатрупал опит в търговията с Шампанско, той основава своя компания, без лозя и винарна и без финансиране. Продава колата си и започва да произвежда Шампанско във винарна под наем, избирайки внимателно грозде от независими производители. През 1994 успява да купи първото си лозе - 3 хектара с класификация Grand Cru в Oger, Côte des Blancs. От този момент до днес, Bruno Paillard, с много търпение и упоритост, успява да достигне 32 хектара, в това число и 12 класирани Grand Cru. От гледането на лозите до прецизното производство Bruno Paillard се е посветил на правенето, единствено, на най-доброто Шампанско - елегантно, меко, с впечатляваща чистота и свежест. Той успява да пробие в бизнес, в който от сто години не е имало нов играч. Winique история и вино!

Всички от този производител

Мнения на клиенти

Все още няма ревюта на този продукт

Напишете първото ревю