BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Бучела Мерло, Напа Вали
Buccella Merlot 2016

Бучела Мерло, Напа Вали

Бучела
Виното прекарва 20 месеца в бъчви от френски дъб, от които - 70 % нови. Вино с елегантна структира, рафинирани аромати и финал, който не се забравя лесно.
  • 750 мл
  • 2016
250,00 лв.
В наличност

Остават само 6 броя!

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Buccella Merlot 2016
Бучела Мерло, Напа Вали
2016

Buccella

Съвместната история на Били и Алисия започва с красива бутилка Gaja, реколта 1990. Това е първата им среща. Двама души с ясно изразени мечти откриват, че имат споделена страст към виното, която ще обедини пътищата им и ще доведе до създаването на Buccella. Те вярват във виното заради способността му да обединява хората, да създава нови приятелства и да празнува най-прекрасните моменти от живота. Били и Алисия преследват общата си мечта - да сътворят най-доброто вино, което да създава истории за всеки, докоснал се до него.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.