BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Chassagne-Montrachet AOP Rouge
Chassagne Montrachet AOP

Chassagne-Montrachet AOP Rouge

Patrick Clerget
Всичко, което се очаква от апелация CHASSAGNE-MONTRACHET. Едно превъзходно Пино Ноар - елегантно и чисто, с наситен гранатово-червен цвят, плътен вкус и меки танини.
  • 750 мл
  • 2013
  • Алк. %: 12.5
59,00 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Chassagne Montrachet AOP
Chassagne-Montrachet AOP Rouge
2013

Patrick Clerget

Винарна Patrick Clerget е записана в книгата на рекордте Гинес, като най-старата семейна винарна в Бургундия и света, основана през 1268 година. Намира се в Шабли, район прочут с уникалното си Шардоне. За разлика от повечето бели бургундски вина, шаблито не престоява в дъбови бъчви, което позволява на сорта да се изяви с невероятна чистота. През 1994 година г-н Clerget и съпругата му създават своя компания наречена Selection Patrick Clerget в Beaune, столицата на бургундските вина. В момента изнасят годишно 2 милиона бутилки от най-добрите френски вина в 25 държави.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.