BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Вино
  3. Неро д'Авола "Вуария"
Vauria DOC Monreale

Неро д'Авола "Вуария"

Феудо Дисиза
Виното се произвежда от малък лозов масив - 2 ха, с възраст на лозите около 25 години. То е и първото в Сицилия, което получава 91 точки в конкурс. Преди да достигне до Вас отлежава 14 месеца във френски дъбови бъчви и една година в бутилка. Сребърен Медал - Concours Mondial Bruxelles 2018
  • 750 мл
  • 2013
  • Алк. %: 14.5
39,90 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Vauria DOC Monreale
Неро д'Авола "Вуария"
2013

Feudo Disisa

Сицилия стои културно извън Италия на континента по много начини. Тук имат различни традиции и различни начини да правят нещата, които придават на този сравнително голям остров чувство за неоспорима индивидуалност. Feudo Disisa е чудесен пример за това. Имотът се простира между долините Belice и Jato, които леко се спускат надолу към морето. Семейство Di Lorenzo е собственик през последните близо 200 години и успява да съчетае традиция с най-модерна технология и страст за производство на отлични вина. Nero d’Avola е главният сорт, отглеждан за богатите червени вина, които отлично предават топлината на Сицилия. Feudo Disisa произвежда един от най-добрите примери за това - Vuaria.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество
91
Сребърен Медал - Concours Mondial Bruxelles 2018
91


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.