BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Vinyes Velles
Vinyes Velles

Vinyes Velles

Ferrer Bobet
Произведено от типични за Испания сортове грозде, терасовидно разположени по хълмовете. Стареенето на виното се провежда в леко изпечени френски дъбови бъчви от порядъка на 18 месеца. След това протича бутилково отлежаване за минимум 11 месеца.
  • 750 мл
  • 2015
89,00 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Vinyes Velles
Vinyes Velles
2015

Ferrer Bobet

Винарната е създадена през 2001 година и носи имената на двмата си основатели Sergi Ferrer-Salat и Raül Bobet. Лозята са на площ от 15 хектара в района на село Porrera, известен, заради североизточните ветрове, като най-хладен в апелация Приорат, Каталуния. Теренът е стръмен и не позволява механизация. Почвата е предимно, специфичен за района шист, прочут с името Ликорела. Вината на Ferrer Bobet са изражение на специфичния тероар и прецизните производствени техники. Разнообразната ориентация на парцелите създава микроклимати, които дават комплексни и елегантни вина. Репутацията на тази винарна е толкова висока, както в Испания, така и по света, че е лесно да забравите скорошната и поява. Първото вино е от реколта 2005.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино; Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша; виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната); но приемаме много сериозно задачата; Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид; по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка; а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес; бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон; посочен в поръчката Ви.