BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Chateauneuf du Pape Blanc
du Pape Blanc

Chateauneuf du Pape Blanc

Bois de Boursan
Тази апелация се подчинява на дълга традиция в производството на вино и много строги правила. В резултат вината са с високо качество и международно признание, а белите са рядкост, но изключително интересни.
  • 750 мл
  • 2015
69,00 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

du Pape Blanc
Chateauneuf du Pape Blanc
2015

Bois de Boursan

Domaine Bois de Boursan е основано през 1955 година, когато Jean Versino се премества със семейството си от Пиемонт в Châteauneuf-du-Pape. Името произлиза от местността, в която се намира. Както голяма част от производителите от южната страна на долината на река Рона, те продават на едро виното си на големи търговци в региона. Тази практика спира през 80те години, когато управлението поема младият Jean-Paul Versino. Той се гордее, че произвежда традиционно и класическо Châteauneuf-du-Pape. Винифицира с дръжките и отлежава виното за дълго време в огромни дъбови съдове и е убеден, че това създава уникалния характер на неговото вино. Тук няма да намерите нищо лъскаво и модно или разточително и пищно, не, просто вино с огромен характер. Winique!

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.