BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Гевюрцтраминер 0.375мл. (десертно)
Cesconi Gewurtztraminer IGT

Гевюрцтраминер 0.375мл. (десертно)

Ческони
Гевюрцтраминер е ароматен сорт, който добре изразява тероарните специфики. Лозовите масиви са разположени на хълма Pressano и са на средна възраст 20 години. С цел запазване на лека сладост, ферментацията на част от виното се спира предварително.
  • 375 мл
  • 2011
  • Алк. %: 13.5
49,90 лв.
В наличност
Доставка до 1 работен ден.

Доставка до 1 работен ден.

Cesconi Gewurtztraminer IGT
Гевюрцтраминер 0.375мл. (десертно)
2011

Cesconi

Винарна Cesconi е семеен имот с великолепна лозаро-винарска традиция, вкоренена в историята и усъвършенствана в хълмовете на Пресано. За последното десетилетие четиримата братя Cesconi и техният баща са постигнали много. Днес те правят някои от най-впечатляващите бели вина в Италия. Малко по-интензивни и ароматизирани са от тези на район Фриули, но и малко по-леки. Всички техни лозя се отглеждат по биологичен начин. Няма "рецепта" за винопроизводството, казват братята, трябва да дадете възможност на природата да интерпретира всяка реколта и лозе.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.