BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Ла Хота Каберне Совиньон
Jota Cabernet Sauvignon

Ла Хота Каберне Совиньон

Ла Хота
La Jota Vineyard, от което произлиза това грозде, се намира на високо вулканично плато с южно изложение. Имотът се отличава със своят прохладен климат и виното е с по-мека текстура, което го прави готово за по-ранна консумация.
  • 750 мл
  • 2012
199,00 лв.
В наличност

Остават само 2 броя!

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Jota Cabernet Sauvignon
Ла Хота Каберне Совиньон
2012

La Jota

Винарна La Jota има дълбоки корени в лозаровинарската история на долината Напа. 1898 година, Frederick Hess, швейцарски емигрант, купува терен на планината Howell, в североизточната част на долината Напа, Калифорния. Основава La Jota върху каменисти, плитки почви, с изобилие от ветрове и мъгли. Hess вярва, че това място е способно да създаде вина с характер и класа, не по-малки от европейските. Само две години по-късно, идва и първото признание. През 1900 година, на изложението в Париж, La Jota получава бронзов медал за своето Bianco. Днес, винарната следва традицията на правене на “планински” Cabernet Sauvignon, Merlot и Cabernet Franc върху парцели на 500-600 метра височина над морето, заобиколени от борови и дъбови гори. Наситени аромати и мускулести танини, се развиват бавно до съвършенство, а хладните ветрове, разликите между дневни и нощни температури, и високата надморска височина поддържат свежестта безупречно балансирана.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.