BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Шардоне Пуйи-Лоше "Ле Бар"
Pouilly-Loche les Barres

Шардоне Пуйи-Лоше "Ле Бар"

Кло де Рок
Бленд между два парцела с възраст на лозите 30 и 70 години, почвите са преобладаващо каменисти. По-голямата част от виното отлежава в дъбови бъчви, а броят на бутилките е изключително малък - едва около 2000 бутилки.
  • 750 мл
  • 2016
55,00 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Pouilly-Loche les Barres
Шардоне Пуйи-Лоше "Ле Бар"
2016

Clos des Rocs

Olivier Giroux е роден и развил ранен интерес към виното в района на Mâconnais в южна Бургундия. След като се дипломира като енолог и прекарва десет години в усъвършенстване на уменията си при големи производители от долината на Рона, решава да се завърне у дома, за да осъществи мечтата си да бутилира Бяло Бургундско вино. Olivier става собственик-агроном-винар-маркетинг-продавач на Domaine du Clos des Rocs - 6 хектара впечатляващо разнообразни парцели стари лози Chardonnay. Преминава към органично земеделие и ремонтира избата. С американския дебют на вината си през 2014 година веднага става ясно, че Clos des Rocs заслужава място сред най-високата категория имения в южна Бургундия. Това са нюансирани и класически стил вина, които отлично артикулират уникалния и неповторим характер на региона. Следете внимателно неговото развитие. Предстоят още много winique реколти на този производител.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.