BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Шато д'Егюил, Кастийон Кот дю Бордо
Aiguilhe 2015

Шато д'Егюил, Кастийон Кот дю Бордо

Шато д'Егюил
Зрял и богат аромат, пленяващ с плодови нюанси и лека ментова нотка. Вкусът е добре балансиран, дълбок и оставя свежо усещане. Виното е високо оценявано от редица винени критици.
  • 750 мл
  • 2015
  • Алк. %: 14.5
79,00 лв.
В наличност
Доставка до 1 работен ден.

Доставка до 1 работен ден.

Aiguilhe 2015
Шато д'Егюил, Кастийон Кот дю Бордо
2015

Chateau d'Aiguilhe

Винарната е била известна под името Chateau La Fleur d’Aiguilhe, но през 1989 година Stephan von Neipperg я преименува на Chateau d'Aiguilhe. На френски означава игла и реферира към скалистото място в регион Cotes de Castillon, в рамките на шатото, на което са останките на Тамплиерска крепост от 13 век. Шатото е с уникална локация и притежава едни от най-красивите лозови масиви в апелация Cotes-de-castillon. Днес имотът притежава 111 хектара, от които 50 са засадени с лозя с южно изложение и отличен естествен дренаж. Насажденията са от 80% Мерло и 20% Каберне Фран и се отглеждат по устойчив и биодинамичен начин, без да се използват пестициди. Главен енолог е Jean-Patrick Meyrignac, който уважава тероара и го пренася в избата. Гроздето не се мачка, а по силата на гравитацията се спуска в съдовете. Всеки парцел има собствен съд за винификация. Вината на Chateau d’Aiguilhe имат светло бъдеще във фамилията на Stephan von Neipperg.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.