Безплатна доставка над 119 лв.

Бандерила тапас

В наличност - доставка до 24 часа в работни дни за гр. София, а за страната - според графика на куриера.
За този продукт не е активна отстъпка за лоялна програма.
Арт.№ 4938

Бандерилите са типичната тапа, присъстваща във всеки тапас бар и боготворена от любителите на кисели краставички. Успехът на тази тапа се крие в предоставянето на публиката на автентичен набор от вкусове: киселинност, идваща от киселата краставичка, пикантното докосване на лютия пипер. Затова смятаме, че бандерилата е много ценена форма на кулинарно изкуство и трябва да присъства във всички добри барове. Бандерилите могат да бъдат приготвени със съставките, които харесвате най-много: това е много проста, бърза и вкусна рецепта, която можете да направите за нула време, без да се налага да се отказвате за чисто и деликатно представяне. 

Съдържание : 

Енергийна стойност за 100 гр - 1757 кДж. / 422 кКал.


Поради естествените съставки, продуктът се влияе от резки температурни промени! При поръчки с куриерска фирма, Сийуайнс не носи отговорност за търговския вид на продукта - можем да го гарантираме при доставка с наш куриер в рамките на гр. София!!!

Научи повече за продукта

Olmeda Origenes

Olmeda Origenes

Ето как описва историята на Olmeda Origenes неговия директор и основател Хесус Пелаес : "Баща ми се наслаждаваше на живота си в къщата си в Олмеда де лас Фуентес, с приятелите си. Той обичаше добрата храна и страхотните вина, които удължаваха времето, прекарано на масата с оживени дискусии. Той мечтаеше да напусне големия град и да преоткрие простите неща, да се върне към изгубените традиции и да се наслади на автентичните продукти на земята. С носталгия си спомняше детството си, дълбоките миризми и фините вкусове, които витаеха в кухните на неговото детство. Това е Olmeda Origenes: търсенето на най-добрите продукти, избрани от провинциална Испания. Почит към един град, който символизира богатството на традиционната испанска кухня. Доброто готвене е просто и това е, което търсим: Произход на град, който не трябва да харчи твърде много, за да яде най-доброто от земята. Баща ми казваше, че трябва да търсиш душата в произхода. Баща ми беше прав!"

Всички от този производител

Мнения на клиенти

Все още няма ревюта на този продукт

Напишете първото ревю