Безплатна доставка над 119 лв.
  1. Начало
  2. Спиртни
  3. Безалкохолни
  4. Белини Чиприани Зеро

Белини Чиприани Зеро

В наличност - доставка до 24 часа в работни дни за гр. София, а за страната - според графика на куриера.
Арт.№ 5928

Безалкохолната версия на Bellini на Harry's Bar във Венеция е реализирана чрез безупречен баланс между пенливостта на минералната вода и пюрето от бяла средиземноморска праскова. 
Новата интерпретация на коктейла Bellini без алкохол предлага същата хармония от свежи и плодови аромати, съчетавайки сухи нотки с докосване на свежест. Цветът е приятно оранжево – розов, придаден от белите праскови. Елегантният му букет впечатлява и завладява със своята свежест и плодови нотки. Перфектна комбинация от сладостта на прасковата и ароматни мехурчета.

Научи повече за продукта

Чиприани

Чиприани

През 1931 година една идея става реалност, Giuseppe Cipriani отваря своето заведение Harry's Bar. Намира се във Венеция, в малка каменна сграда по протежението на канала, точно до площад Сан Марко. Тайната на Cipriani не е в това, което може да се види или докосне, а в това, което може да се усети. Клиентите на това място се чувстват като кралски особи наистина! Забележителните коктейли и почти вековната история на бара му спечелват такава популярност в цял свят, че през 2001 година получава награда от Министерството на културата на Италия и е обявен за “Забележителност от национална величина”.

Всички от този производител

Мнения на клиенти

Все още няма ревюта на този продукт

Напишете първото ревю