Безплатна доставка над 119лв

Био салам Милано

В наличност - доставка до 24 часа в работни дни за гр. София, а за страната - според графика на куриера.
За този продукт не е активна отстъпка за лоялна програма.
Арт.№ 4925

Milano Pre-Sliced ​​​​Spring Salami идва от обработката на постно свинско месо, комбинирано с пълноценна мазнина, смляно на оризови зърна. Всичко се овкусява със сол, нарязани зърна черен пипер, смлян бял пипер и понякога чесън и отлежава средно около 60 дни. Отлично се съчетава с класическата миланска мичета и като цяло с хляб, препоръчва се и в комбинация с млади червени вина като Grignolino d'Asti или това на Monferrato Casalese.

Съдържание : Свинско месо, морска сол, захарна тръстика, подправки. Сертифициращ орган BG-BIO-04. Продуктът не съдържа млечни производни, добавени консерванти  и глутен.  Да се съхранява: от 0°С до +7°С.

Енергийна стойност за 100 гр. 1676 кДж. / 406 кКал.

Този продукт е от секция охладени! Тези артикули се влияят от резки температурни промени! При поръчки с куриерска фирма, Сийуайнс не носи отговорност за търговския вид на продукта. Можем да го гарантираме при доставка с наш куриер само в рамките на гр. София!

Дата на годност: 6.7.2024 г. 

Научи повече за продукта

Primavera

Primavera

Salumificio Pedrazzoli от 1996 г. е пионер в органичното производство в Италия. Линията Primavera Bio се ражда преди повече от 20 години. Био меса и сушени меса, произведени по естествени методи: от отглеждане на прасета до клане, от преработка до овкусяване. Без консерванти, без глутен, без млечно брашно, свободно отглеждане и напълно интегрирана верига за доставки. Ангажиментът за преследване на високи постижения, уважението към околната среда и желанието за грижа за потребителите по отношение на здравето и безопасността на храните са основните крайъгълни камъни на линиите Primavera.

Всички от този производител

Мнения на клиенти

Все още няма ревюта на този продукт

Напишете първото ревю