BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Chateau Kirwan
Chateau Kirwan

Chateau Kirwan

Chateau Kirwan
Виното е отлежавало 18-20 месеца в дъбови бъчви, от които около 1/3 нови. Винификацията отразява стремежа към придържане към стилистиката на вината на Kirwan, но всяка реколта носи в себе си и частица уникалност.
  • 750 мл
  • 2000
  • Алк. %: 13
239,00 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Chateau Kirwan
Chateau Kirwan
2000

Chateau Kirwan

Chateau Kirwan датира от 1710 година и се намира в регион с апелация Margaux, разположен на платото Cantenac, с изглед към река Garonne. Името е на неговия ирландски собственик, който е гилотиниран през 1792. От 1925 Kirwan е собственост на една от най-старите и големи компании търгуващи с вино в региона Schröder and Schÿler. Лозите са засадени с 45% Cabernet Sauvignon, 30% Merlot, 15% Cabernet Franc и 10% Petit Verdot. За район Margaux, това е най-високият процент на участие на Cabernet Franc и Petit Verdot. Тяхното присъствие в купажа обаче варира според сезона, защото тези сортове не винаги успяват да достигнат необходимата зрялост. Chateau Kirwan изживява разцвет и предстои да видим още много прекрасни реколти.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.