BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Вино
  3. Шато Сен Пиер, Сен Жулиен, Бордо
Chateau Saint Pierre

Шато Сен Пиер, Сен Жулиен, Бордо

Шато Сен Пиер
Произведено в подрегиона Медок, сертифицирано като биодинамично. Има прекрасен букет, а във вкуса се усещат минерални нотки. Финалът е много добре оформен и запомнящ се.
  • 750 мл
  • 2011
  • Алк. %: 13.5
139,00 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Chateau Saint Pierre
Шато Сен Пиер, Сен Жулиен, Бордо
2011

Chateau Saint Pierre

Имението датира от 17 век, но последвалите през годините наследствени разделяния почти водят до неговото изчезване. През 1982 година с малко късмет и много упоритост Анри Мартен успява да го събере отново във вида от знаменитата 1855 година, когато е класифицирано като едно от 10-те Quatriemes Crus Classes. Седемнайсетте хектара лози са върху Гунжански чакъл и слоеве от глина и пясък. Средната възраст на насажденията е 50 години. Виното на Chateau Saint-Pierre е световно признато като ярък представител на Grands Crus Classés от престижния район Saint-Julien.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.