BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Класик Ризлинг (полусух)
Classic Riesling

Класик Ризлинг (полусух)

Фрамингам
Стилът на този Ризлинг наподобява немският Spatlese halbtrocken.Гроздето се селектира изключително внимателно поради развитието на Botrytis. При част от виното ферментацията се стопира, за да се запази сладостта, а малък обем старее в дървени съдове.
  • 750 мл
  • 2015
  • Алк. %: 12.5
27,90 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Classic Riesling
Класик Ризлинг (полусух)
2015

Framingham

Framingham е бутикова винарска изба в долината Wairau, регион Marlborough, Нова Зеландия. Разположени върху суха и камениста почва, първите лози са засадени през 1981 с Riesling, и в момента са едни от най-старите в район Marlborough. Във Framingham правят вина с характер и подчертана индивидуалност. Постигат го, като работят на малки партиди с грозде подбрано от различни плотове. Този начин открива много възможности за експериментиране и смесване. Но малките партиди означават ограничени количества, така че докато четете суперлативи за някоя партида, нищо чудно, вече да не можете да я опитате.

  • Гергана
    Очаквах сладко десертно вино, а това не е такова. Или поне не достатъчно сладко за мен. Според легендата е 4/5 сладко, докато аз мисля, че трябва да е 2/5.
    Иначе, не е лош ризлинг, ароматен.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.