BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Cote Rotie AOC
Cote Rotie AOC

Cote Rotie AOC

Domaine Pierre Gaillard
Купаж от 90% Сира и 10% Вионие. Белият сорт придава лека флоралност и заоблен вкус на виното. Половината част от виното старее 18 месеца в нови бъчви от френски дъб, което му придава допълнителна сложност и комплексност във вкус и аромат.
  • 750 мл
  • 2014
  • Алк. %: 12.5
104,00 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Cote Rotie AOC
Cote Rotie AOC
2014

Domaine Pierre Gaillard

Domaine Pierre Gaillard е основан през 1986 г. с 25 хектара лозя и се намира в средновековното градче Malleval по долината на Rhone. Постепенно се увеличават парцелите и през 2002 се създава имението Madeloc в Banyuls-sur-Mer, а през 2007 - имението Cottebrune във Faugères. Днес Domaine Pierre Gaillard управлява общо 77 хектара, а лозите са разположени на стръмни хълмове, които се спускат към реката. Pierre Gaillard полага големи усилия да доведе по едно и също време фенолното и алкохолното узряване на гроздето. Прави се прореждане на листата за достигане на максимално слънце до гроздовите чепки, което от своя страна пряко влияе на цвета и структурата на виното. Стремежът в Domaine Pierre Gaillard е към вино с ясни и отчетливи плодови аромати, наситен цвят, и елегантни танини.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.