BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Асзу Есенция 1997 (десертно), Токай, 0.500мл.
Aszu Eszencia Disznoko

Асзу Есенция 1997 (десертно), Токай, 0.500мл.

Дисзноко
Вино, изразяващо перфектно характера на реколта 1997. Наричат го скрито съкровище, до което малко винолюбители имат възможност да се докоснат. Aszu Eszencia вината започват да се произвеждат още през 19 век и са с много богат вкус и аромат.
  • 500 мл
  • 1997
159,00 лв.
В наличност

Остават само 3 броя!

Доставка до 1 работен ден.

Доставка до 1 работен ден.

Aszu Eszencia Disznoko
Асзу Есенция 1997 (десертно), Токай, 0.500
1997

Disznoko

Винарна Disznókő (Дис-нок-йъ) се намира в североизточна Унгария, близо до границата със Словакия на подхода към апелация Токай. Обработват се 104 хектара с традиционни сортове Furmint (60%), Harslevelu (30%), Zeta (9%) и Sárgamuskotály (1%), върху глинеста почва и слой богата на минерали вулканична скала под нея. Токай е първият винарски район в света, приложил системата на класификация на парцелите през 1772 година - повече от 100 години преди прочутата класификация в Бордо. Винарна Disznókő - със статут Premier Cru, възстановява, благодарение на много грижи и инвестиции, славата на Токайското вино от времето на Луи XIV, който го прави известно с репликата си - “Vinum Regum, Rex Vinorum”, “Вино на крале, Крал на вината”."

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.