BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Виа Верде, Expressions Сандански Мискет
Виа Верде, Expressions Сандански Мискет

Виа Верде, Expressions Сандански Мискет

Виа Верде
Вино от е сорт, типичен за района на Сандански, което не се натрапва по никакъв начин. Ароматът му притежава приятен финес, а вкусът е свеж и лек. Бронзов медал на BIWC 2017
  • 750 мл
  • 2016
  • Алк. %: 12.5
15,90 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Виа Верде, Expressions Сандански Мискет
Виа Верде, Expressions Сандански Мискет
2016

Виа Верде

Via Verde от лат. „зелен път“ започва като семеен проект в края на 2013г. с търсенето на най-добро място за началото на лозарско стопанство. Откриват тяхното първо лозе в село Левуново с 80 дка, което се радва на прекрасен тероар, а имотът се разраства до 200 дка по слънчевите хълмове близо до град Сандански. Лозите са млади 8-13 годишни от класически сортове като Мерло, Каберне Совиньон, Каберне фран, Сира, Мускат Отонел, както и емблематичните за района Сандански Мискет, Ранна мелнишка лоза и Керацуда. Вината на Виа Верде могат да бъдат разпознати по три особености - елегантност, хармония и интригуващ характер. Предстои важна крачка в развитието на Via Verde с изграждането на собствена винарска изба в близост до лозята.

Николета Дикова
Интересен местен сорт, разпространен в района на град Сандански . Виното е леко и ефирно с фин нос с билкови акценти и нотки на бял люляк. Свежо лятно вино на добра цена.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.