Безплатна доставка над 119лв
  1. Начало
  2. Гурме
  3. Сосове, дипове, сладка
  4. Домашно сладко любовно сърце от екзотични плодове и шампанско

Домашно сладко любовно сърце от екзотични плодове и шампанско

Изчерпана наличност
За този продукт не е активна отстъпка за лоялна програма.
Арт.№ 4846

Една гурме експлозия с романтичното име  "Coeur d'Amour", ще разтопи всички любители на сладкото. Тази рецепта е перфектен баланс между сладостта на овощните плодове (праскови и кайсии), киселинността на екзотичните плодове (манго, маракуя) и изтънчените вкусове на шампанското.

Собственикът на “Мезон Франсис Мио”, шеф “Франсис Мио” е трикратнен световен шампион в категория “конфитюри и сладка” и е номинован за най-добър производител на сладко във Франция през 2013г. Франсис се отличава с умението си да избира добри, вкусни и ароматни плодове, като същевременно гарантира много кратко време на варене, за да запази всички вкусове. Мотото на “Франсис” е :”Доброто сладко е преди всичко добър плод.” Подбрани са само най-добрите сортове, заради техните изключителни вкусови качества! Варенето на плодовете се извършва в малки медни казани и се разбъркват с шпатули от букова дървесина.
Използва се само кафява тръстикова захар, в много умерени количества. Процесът на пастьоризация е по рецептата на техните баби, чрез обръщане на бурканите.
Не се добавят консерванти. 

Съдържание : Плодове 60% кайсии 29%, манго13%, праскови 6%, маракуя 12%, тръстикова захар 38%, лимонов сок концентрат, Шампанско 0.44%, натурален ванилов екстракт, плодов пектин. Занаятчийски натурален продукт от плодове, без ГМО, добавки, консерванти.  Може да се консумира до 1 месец след отваряне при съхранение в хладилник.

Енергийна стойност за 100 гр. Енергийна стойност: 810 кДж. / 191 кКал.

Научи повече за продукта

Francis Miot

Francis Miot

Роден в По през 1948 г., Франсис Миот се превръща в най-известния производител на конфитюри във Франция, не само заради броя на титлите и наградите, които е спечелил, но и заради своя ентусиазъм и разбира се заради прочутите си мустаци! Значителна фигура от Югозапада, наричан „Папата на конфитюра“, той оставя своя отпечатък и своята същност в сърцето на компанията, която носи неговото име и която продължава да има същите ценности на автентичност, креативност и експертен опит днес. От първия буркан със сладко малкият бизнес се разраства, докато придобива национално измерение с наградата за най-добър производител на конфитюр във Франция, получена на международния фестивал Gesvres през 1987 г. Франсис Мио е развил много специален талант и опит в приготвянето на конфитюри. Той се отличава с изкуството да избира добри, вкусни плодове, като същевременно осигурява много кратко време за готвене, за да запази всички вкусове на плодовете. Награждаван многократно за изкуството си, титлата троен световен шампион отличава Франсис като несравним производител на конфитюри. Сладкар по професия и страстен към „Изкуството на вкуса и ароматите“, той разнообразява продуктите си, обгражда се с екип от производители на шоколад и така създава занаятчийската сладкарница, наречена „Féerie Gourmande“. Обучен в най-чистата френска традиция, в училището Lenôtre, Франсис имал желание да предаде на екипа си уважението към френската кухня и стремежа към съвършенство и вкус. През 1998 г. той и SG Sender ("Monsieur Pâtissier" на Гастон Lenôtre) пуска на пазара прочутите Coucougnettes du Vert Galant. Те са толкова успешни, че се ражда гама от сладкарски изделия и шоколадови бонбони с нечестиво чувство за хумор! Ненаситен творец, Франсис също предава на екипа си желанието за иновации в рецепти както за конфитюрите, така и за сладкарските изделия.

Всички от този производител

Мнения на клиенти

Все още няма ревюта на този продукт

Напишете първото ревю