BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Силванер "Джулиас-Ехтер Берг" трокен (сухо)
Iphofer Julias-Echter Berg Silvaner trocken

Силванер "Джулиас-Ехтер Берг" трокен (сухо)

Ханс Виршинг
Jullius-Echter Berg е един от най-популярните лозови масиви със Силванер в целия свят. Вино-икона за региона на Франкония и Ханс Виршинг.
  • 750 мл
  • 2017
33,90 лв.
В наличност
Доставка до 1 работен ден.

Доставка до 1 работен ден.

Iphofer Julias-Echter Berg Silvaner trocken
Силванер "Джулиас-Ехтер Берг" т
2017

Hans Wirsching

Hans Wirsching се нарежда сред най-известните и най-уважавни изби в цяла Франкония. Вече 14 поколения семейство Виршинг създава вино с лозя, оцелели след филоксерата и след две световни войни. През 1966 г. наследниците Хайнрих Виршинг и Ханс Виршинг-младши продължават да изграждат репутацията на винарната и да разширяват площта на обработваните лозя. Визионерските и лидерски качества на д-р Хайнрих Виршинг успяват да превърнат имението в един от водещите производители на сорта Силванер на Германия.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино; Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша; виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната); но приемаме много сериозно задачата; Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид; по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка; а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес; бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон; посочен в поръчката Ви.