BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Вино
  3. Ризлинг Силберлак Трокен GG (сухо)
Riesling Silberlack GG

Ризлинг Силберлак Трокен GG (сухо)

Шлос Йоханисберг
Зимата на 2015-та е една от най-топлите от 130 години насам и благоприятства растежа на лозите и създаването на вино с отлични качества. Ферментацията в големи традиционни бъчви омекотява вкуса и придава на Riesling Silberlack обем и мекота.
  • 750 мл
  • 2016
99,00 лв.
В наличност

Остават само 10 броя!

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Riesling Silberlack GG
Ризлинг Силберлак Трокен GG (сухо)
2016

Schloss Johannisberger

Schloss Johannesburg се намира в област Rheingau, буквално област на река Рейн. Неговите 35 хектара са разположени между реката и подножието на планината Taunus, което прави климата по-мек през зимата, но и по-сух, и топъл през лятото, и през 1971 са обявени за самостоятелна апелация, без споменаване на населено място. Имението е най-старото в света посветено единствено на сорта Riesling (от 1720 година). От тук водят началото си вината: Spatlese (късна беритба от 1775 година), Auslese (селектирана реколта, от 1720 година и Eiswein (вино от замръзнали гроздове, от 1858 година). Паметта на историята е съхранена в почвата. Добавете и дългата традиция в култивирането на сорта и благоприятния климат, които правят вината на Schloss Johannisberg неподражаеми и уникални. Johannes Eser създава тук изящно елегантен, висококачествен Riesling, които съчетава интензивен плодов характер с изключителна пикантност и изтънченост.

Николета Дикова
Schloss Johannisberg със своята над 1200 годишна история и уникална винена култура е свещено име за люботелите най-благородния бял сорт, Ризлинг. Опитайте това незабравимо и изключително вино от лозя категоризирани като “Grosse Gewächs” немският еквивалент за Grand Cru. Вино за специални хора и специални ( летни) моменти.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.