Безплатна доставка над 119 лв.
  1. Начало
  2. Гурме
  3. Коледен календар "шоколадово отброяване" La Fève

Коледен календар "шоколадово отброяване" La Fève

Изчерпана наличност
За този продукт не е активна отспъпка за лоялна програма.
Арт.№ 3969

Представяме ви това, което неговите създатели наричат "шоколадов гювеч" от най-любимите си вкусове, допълнен с няколко нови, съвсем сезонни попълнения: бездънно-безкрайния Портокал с Grand Marnier; хладната като отваряне на вратата на балкона Мента; мекият като неловък коледен пуловер вкус на Меденка; ой-Коледо-мой-Коледо вкус на Канела с кардамон и джинджифил и карамфил, както и вкус на Портвайн, но да не говорим за вино, че знаем, че по Коледа се прекалява с неща, а не бива!

И така, ето 24 фантастични шоколадови бонбона със следните вкусове:

Портокал и Grand Marnier; Мандарина и карамфил; Портвайн; Хладна мента; Меденки; Канела, кардамон, карамфил и джинджифил; Хрупкави слъногледови семки; Бадеми; Ягоди и шампанско; Ванилия; Ирландски ликьор и кафе; Фъстъци; Слънчогледови семки и парченца карамел; Лешници; Орех, мед и хрупкави вафлички; Маракуя; Малина и рози; Индрише; Шам фъстъци; Опушен бекон; Кисело мляко, мед и орехи; Пекан; Бразилски орех и хрупкави вафлички; Черен чесън.

Всички знаем какво ще стане: ще вземете кутия пълна с безобразно вкусни бонбони, които си мислите, че ще ядете един подир друг до края на месеца, но на 3-и декември ще са свършили. Нещата от живота...

Вътре в голямата кутия има 24 по-малки кутии, на които от едната страна са изписани датите до Коледа, а от другата формират пъзел. Направете го!

Мнения на клиенти

Все още няма ревюта на този продукт

Напишете първото ревю