BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. "Iugum" Merlot&Cabernet Sauvignon DOC
Igum Merlot&Cabernet Sauvignon

"Iugum" Merlot&Cabernet Sauvignon DOC

Peter Dipoli
Iugum е дума създадена от латинската yoke - ярем, изобразен на етикета. Лозовият масив е разположен на склона Magre - една от най-топлите части в Алто-Адидже. Вината стареят в нови и стари бъчви поотделно, а купажът отлежава 2 години в бутилка.
  • 750 мл
  • 2012
  • Алк. %: 14.5
79,90 лв.
49,90 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Igum Merlot&Cabernet Sauvignon
"Iugum" Merlot&Cabernet Sauvignon DOC
2012

Peter Dipoli

Peter Dipoli е талант от новото поколение винари. След задълбочени проучвания той определя високите и стръмни хълмове на Alto Adige като идеални за правенето на комплексни и богати червени и бели вина с потенциал за стареене. През 1978 година семейство Dipoli закупуват 1,2 ха лозе в Penon. Това е селце в област Alto Adige, северна Италия. Peter изкоренява местния червен сорт и засажда Sauvignon Blanc. На тази височина гроздето зрее по-дълго и се развива по-добре, като запазва свежи киселините, които му позволяват да старее в бутилка. Разбира се, тези усилия се изплащат, защото неговия Voglar - 100% Sauvignon Blanc, раснал на почти отвесни хълмове и отлежал в акациеви бъчви, е букет от разкошни екзотични плодове и богата минералност. Когато Peter открива плот в региона с по-мек климат и глинести почви, той повтаря успеха на бялото си вино с Merlot и Cabernet Sauvignon. Това е една винарна с ярко бъдеще пред себе си, благодарение на вината със собствен характер, които произвежда.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.