BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Ленеа Десертен Ризлинг 0.375мл.
Линеа Ризлинг

Ленеа Десертен Ризлинг 0.375мл.

Домейн Мараш
Виното е с бледо златист цвят с аромат на мед и минерали. Чудесен баланс и хармония между високите захари и киселини, които му предават сериозна свежест, плътност и невероятен потенциал за стареене и в бутилка.
  • 375 мл
  • 2016
  • Алк. %: 11.5
24,90 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Линеа Ризлинг
Ленеа Десертен Ризлинг 0.375мл.
2016

Домейн Мараш

Винарска изба МАРАШ е винарна от ново поколение изградена в гр. Стралджа и носи името на едноименен проход в Стара планина и местност в непосредствена близост. Всички вина, които се произвеждат в МАРАШ са от собствени лозови масиви от 500 дка, където са застъпени, както бели сортове, като – Мускат О’тонел, Траминер, Шардоне, Совиньон Блан, Вионие, Семийон, така и червените – Мерло, Каберне Совиньон, Каберне Фран, Пети Вердо, Сира, Малбек, Пино Ноар и Аликант Буше. За да се постигне най-високо качество, добивите на грозде са контролирани, а беритбата и подборът се извършват ръчно. Прилагат се технологии, които щадят гроздето и виното, за да се запазят в най-висока степен плодовият характер и сортовите аромати.Макар и сравнително млада, избата има вече 4 търговски марки, под които се представят нейните вина – MARASH, LENEA, QUATTRO, HEDERA.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.