BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Cuvee Efflorescence
Cuvee Efflorescence

Cuvee Efflorescence

Champagne Marie-Courtin
Специално селектиран Пино Ноар от single-vineyard разположен в Polisot, набрано от най-ниската част на хълма, където почвите са глинести. За двете ферметнации се използват диви дрожди. Шампанското отлежава върху утайките 3 години и 1 година в бутилка.
  • 750 мл
  • 2013
119,00 лв.
В наличност

Остават само 9 броя!

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Cuvee Efflorescence
Cuvee Efflorescence
2013

Champagne Marie-Courtin

През 2001 година Dominique Moreau предприема първите си стъпки в лозарството, наемайки малко лозе. През 2005-та основава винарната си в село Polisot, апелация Côte des Bar, в Шампан. Кръщава я на любимата си баба Marie Courtin, която тя описва като “жена на земята”. Оттогава Dominique е разширила първоначалния си 1 хектар до малко над 2,5 хектара. Нейният съпруг е собственик на Domain Piollot Père et Fils с лозя, граничещи с тези на Marie Courtin. Pinot Noir е преобладаващият сорт, засаден в района. Още от самото начало Dominique се придържа към философията: Едно лозе, Един сорт, Една реколта. Това може да не звучи като инновация за други места по света, но в Шампан определено е. Прочутите пенливи са резултат от смесване на реколти, сортове, а дори и производители. Трябва да отделите време на поне една от само петнадесетте хиляди бутилки, които Dominique Moreau произвежда годишно под името на баба си. Winique!

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество
94
94


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.