BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Пино Ноар, Марсане "Кьор д'Аржил"
Пино Ноар, Марсане "Кьор д'Аржил"

Пино Ноар, Марсане "Кьор д'Аржил"

Фредерик Маниян
Marsannay е най-северната апелация в Côte de Nuits, намираща се в близост до град Дижон. По време на винификацията се извършва студена мацерация в продължение на няколко дни, последвана от спонтанна ферментация. Виното отлежава 14 месеца в стари дъбови бъчви.
  • 750 мл
  • 2014
55,00 лв.
В наличност
Доставка до 1 работен ден.

Доставка до 1 работен ден.

Пино Ноар, Марсане "Кьор д'Аржил"
Пино Ноар, Марсане "Кьор д'Аржил&quo
2014

Frederic Magnien

Frédéric Magnien е винопроизводител от ново поколение, роден през 1969 г. в един от най-красивите лозаро-винарски райони в Бургундия, той е пето поколение винопроизводител от семейство Magnien - съчетаващ таланта си с тероара на Кот д'Ор. Наследник на Michel Magnien, Фредерик се стреми да отглежда вина с най-високо качество като въвежда през 2010 г. биодинамичния метод в лозарството. Биодинамичното лозарство позволява на растението да се укрепва и да се зарежда с енергия благодарение на природните сили, а не да работи против природата си. Високото качество на виното на Frédéric Magnien се дължи на хармонията между природните елементи - внимателното наблюдение на растенията и слушането на почвата.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино; Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша; виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната); но приемаме много сериозно задачата; Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид; по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка; а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес; бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон; посочен в поръчката Ви.