BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Мавруд & Рубин Натура
Мавруд Рубин Натура

Мавруд & Рубин Натура

Изба Кортен
Рубинено червеният цвят на това вино е пленителен, а ароматът му е изключително комплексен. Отлежаването в дъбови бъчви спомага за деликатните и хармонични нотки. Това е вино с много балансиран вкус, заоблени танини и приятна киселинност.
  • 750 мл
  • 2016
  • Алк. %: 13.5
13,90 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Мавруд Рубин Натура
Мавруд & Рубин Натура
2016

Изба Кортен

Кортен е бутикова изба в района на Тракийската низина с емблематични червени вина. През 2003 започва проект за производство на вино по френски методи, от който произлиза серията вина Solitaire. През 2007 той прераства в серията вина, известни като vin de garage. Селекцията е от контролирани лозя в региона и е изключително прецизна в подбора на само и единствено отлично качество на суровината. Всички решаващи етапи от правенето на виното, се прават ръчно, а винификацията протича в малки дъбови съдове. Кортен определено е интересна винарна и предстои да видим все по-добри и впечатляващи предложения от нея.

Мария Стоева
Елегантно и балансирано съчетание в розе на два български сорта от био лозя.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.