Безплатна доставка над 119лв
  1. Начало
  2. Вино
  3. Вид вино
  4. Пенливи вина
  5. Мидалидаре Делукс Брут

Мидалидаре Делукс Брут

В наличност - доставка до 24 часа в работни дни за гр. София, а за страната - според графика на куриера.
За този продукт не е активна отстъпка за лоялна програма.
Арт.№ 4194

Сорт: 100% Шардоне от две Single Vineyards - Присовете и Дабовец.

В духа на световните винарските практики и вековната традиция в утвърдени винарски области стартира проектът на Мидалидаре – Midalidare Sparkling. Пенливо вино Мидалидаре Делукс Брут е представено на пазара през 2018, произведено изцяло по традиционен метод, с ферментация в бутилка най-малко 24 месеца съзряване върху утайката.

Шардоне Брут Midalidare Deluxe Блан де Блан е пениво вино по традиционен метод (класическа технология за производство на шампанско), от собствени лозя на Мидалидаре Естейт. Гроздето е отгледано на лозови масиви Присовете и Дабовец (сертифицирани за био производство).

Научи повече за продукта

Мидалидаре

Мидалидаре

Мидалидаре Естейт е винарско имение, разположено на 20 км северозападно от Чирпан в село Могилово.В основата на проекта стои Евгений Юсупов, руски бизнесмен, живеещ в Казахстан, а любовта му към историята, природата и доброто вино го подтикват да инвестира в село Могилово преди три години и да превърне това късче земя в истински оазис. Имението разполага с 250 декара лозя, сгушени между хълмовете на Централна Средна Гора. Белите сортове са - Совиньон блан, Семийон, Пино гри, Шардоне, Мускадел, Гренаш блан и червените - Каберне фран, Мерло, Малбек, Сира, Каберне совиньон и Пти вердо, подбрани в унисон с климатичните особености и почвените характеристики на региона.

Всички от този производител

Мнения на клиенти

Все още няма ревюта на този продукт

Напишете първото ревю