BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Шампан Бруно Пайар Кюве "Нек Плюс Юлтра"
Nec Plus Ultra

Шампан Бруно Пайар Кюве "Нек Плюс Юлтра"

Бруно Пайар
Водени от желанието да създадат възможно най-доброто шампанско, независимо на каква цена, в изба Bruno Paillard произвеждат имено това кюве. Производителите описват виното като извънредно зряло, но същевременно изненадващо елегантно.
  • 750 мл
  • 2002
  • Алк. %: 12
410,00 лв.
В наличност

Остават само 3 броя!

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Nec Plus Ultra
Шампан Бруно Пайар Кюве "Нек Плюс
2002

Champagne Bruno Paillard

Bruno Paillard произлиза от семейство на търговци и производители на вино от 1704 година насам. През 1975 едва 27 годишен, но понатрупал опит в търговията с Шампанско, той основава своя компания - без лозя и винарна и без финансиране. Продава колата си и започва да произвежда Шампанско във винарна под наем, избирайки внимателно грозде от независими производители. През 1994 успява да купи първото си лозе - 3 хектара с класификация Grand Cru в Oger, Côte des Blancs. От този момент до днес, Bruno Paillard, с много търпение и упоритост, успява да достигне 32 хектара, в това число и 12 класирани Grand Cru. Те осигуряват половината от необходимата суровина за произвежданото вино. Останалата част се купува от същите независими производители от 30 села в околността, с които Bruno започва преди повече от 20 години. От гледането на лозите до прецизното производство Bruno Paillard се е посветил на правенето единствено на най-доброто Шампанско - елегантно, меко, с впечатляваща чистота и свежест. Той успява да пробие в бизнес, в който от сто години не е имало нов играч. Winique история и вино!

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.