BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Ризлинг "Олд" (полусух)
Old Riesling

Ризлинг "Олд" (полусух)

Фрамингам
Гроздето е селектирано от 35 годишни биологично отглеждани лозя. Част от него се пресува цяло, а другата част се отделя от чепките. За ферментация се използват съдове от неръждаема стомана и стари дъбови бъчви, комбинация придаваща комплексност.
  • 750 мл
  • 2016
  • Алк. %: 13.5
47,00 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Old Riesling
Ризлинг "Олд" (полусух)
2016

Framingham

Framingham е бутикова винарска изба в долината Wairau, регион Marlborough, Нова Зеландия. Разположени върху суха и камениста почва, първите лози са засадени през 1981 с Riesling, и в момента са едни от най-старите в район Marlborough. Във Framingham правят вина с характер и подчертана индивидуалност. Постигат го, като работят на малки партиди с грозде подбрано от различни плотове. Този начин открива много възможности за експериментиране и смесване. Но малките партиди означават ограничени количества, така че докато четете суперлативи за някоя партида, нищо чудно, вече да не можете да я опитате.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.