Безплатна доставка над 119лв
  1. Начало
  2. Гурме
  3. Месни деликатеси
  4. Био антипасто прошуто крудо, копа, салам милано

Био антипасто прошуто крудо, копа, салам милано

Изчерпана наличност
За този продукт не е активна отстъпка за лоялна програма.
Арт.№ 4926

Класика от италиански антипасто салам Милано, Прошуто Крудо и Копа. Вкусно, в удобна опаковка - триото предястия се нуждае само от хубава дъска и чаша

Съдържание : Продукт на Биологично земеделие. Сертифициращ орган BG-BIO-04.  Салам Милано: свинско месо, морска сол, захарна тръстика, подправки; Копа: свински врат, морска сол, подправки, декстроза; Прошуто Крудо: свински бут, морска сол. Да се съхранява: от 0°С до +7°С.

Енергийна стойност за 100 гр. 1676 кДж. / 406 кКал.

Този продукт е от секция охладени! Тези артикули се влияят от резки температурни промени! При поръчки с куриерска фирма, Сийуайнс не носи отговорност за търговския вид на продукта. Можем да го гарантираме при доставка с наш куриер само в рамките на гр. София!

 

Още от този производител

Научи повече за продукта

Primavera

Primavera

Salumificio Pedrazzoli от 1996 г. е пионер в органичното производство в Италия. Линията Primavera Bio се ражда преди повече от 20 години. Био меса и сушени меса, произведени по естествени методи: от отглеждане на прасета до клане, от преработка до овкусяване. Без консерванти, без глутен, без млечно брашно, свободно отглеждане и напълно интегрирана верига за доставки. Ангажиментът за преследване на високи постижения, уважението към околната среда и желанието за грижа за потребителите по отношение на здравето и безопасността на храните са основните крайъгълни камъни на линиите Primavera.

Всички от този производител

Мнения на клиенти

Все още няма ревюта на този продукт

Напишете първото ревю