BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Вино
  3. Палменто Био, Сицилия
Palmento Anna

Палменто Био, Сицилия

Вино ди Анна
Palmentо в миналото е било наричано мястото, в което гроздето се е пресувало, преди да се подложи на ферментация. Виното е от биологично отглеждани лозя, на възраст между 60 и 100 години, букет от типични за Сицилия сортове.
  • 750 мл
  • 2016
  • Алк. %: 12.5
29,00 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Palmento Anna
Палменто Био, Сицилия
2016

Vino di Anna

Anna Martens и Eric Narioo започват да правят заедно вино, на северния склон на вулкана Етна в Сицилия. През 2010 година купуват първото си лозе със стари насаждения Nerello Mascelese и една 250 годишна винарна. Така започва съществуването си Vino di Anna. Днес те притежават 6 хектара земя, а стопанството е биодинамично. Разширяват винарната и заравят 9 грузински квеври за винификация и зреене. Почвите са черни, плодородни и богати на минерали. Вулканът е действащ и често посипва лозята с пепел. Те са разположени на тераси. на висока надморска височина (600-1200 метра), а климатът изненадва със своите крайности. Етна е предизвикателно място за лозарство. Vino di Anna прави натурални вина с максимално използване на ръчен труд. Лозята са alberello (храсти) и варират на възраст от 60 до над 100 години. Вината са направени с минимална намеса, естествени дрожди, без добавки, без филтриране и избистряне. Резултатът: кехлибарено-бели вина с изящна структура и пикантни червени с усещане за билки.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.