BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Leoville Poyferre Saint Julien
Leoville Poyferre Saint Julien

Leoville Poyferre Saint Julien

Chateau Leoville Poyferre
Това вино има елегантност, която перфектно се съчетава с копринените плодови нюанси. Ароматите са сложни, а танините са кадифени. Финалът е плодов и с добра продължителност.
  • 750 мл
  • 2014
  • Алк. %: 13.5
199,00 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Leoville Poyferre Saint Julien
Leoville Poyferre Saint Julien
2014

Chateau Leoville Poyferre

Chateau Leoville Poyferre започва модерната си история през двайсетте години на миналия век, когато става собственост на семейство Cuvelier. Те, както много други собственици на шата, започват през 1804 като негосинати. Голяма промяна носи започналата от Didier Cuvelier през 1979, почти, давайсетгодишна програма за презасаждане на лозята. 60-те хектара лози в Saint Julien са засадени с 68% Cabernet Sauvignon, 25% Merlot, 5% Cabernet Franc и 2% Petit Verdot. Виното на Leoville Poyferre предлага богат на зрели плодове и мека сила стил. Аромати на касис, подправки, трюфел и тютюн в комбинация с чувствена и богата структура са специфични за това вино. От 2000 година насам, Leoville Poyferre поддържат стабилно и високо качество. На практика имат толкова много прекрасни реколти, че е трудно да се направи избор. Може да му се радвате и докато е по-младо, но с няколко часа декантиране, а най-добре да изчакате да минат 10-15 години от бутилирането.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество
93
93


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.