BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Вайнгут Питнауер "Панобиле"
Pannobile

Вайнгут Питнауер "Панобиле"

Вайнгут Питнауер
33.3% Блауфранкиш, 33.3% Цвайгелт, 33.3% Сен Лорен е класически за Австрия купаж. Гроздето е подбрано от най-добрите лозови масиви на избата. Отделните сортове ферментират самостоятелно. Ферментацията протича с диви дрожди в иноксови съдове. Виното отлежава в големи дъбови бъчви с големина 500 литра в рамките на 18 месеца.
  • 750 мл
  • 2016
52,00 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Pannobile
Вайнгут Питнауер "Панобиле"
2016

Винарната на Герхард и Бриджит Питнауер се намира в градчето Gols, окръг Neusiedl am See, област Бургенланд, Австрия. Обработват се 18 хектара с 90% червени сортове. Почвите са предимно пясъчно-глинести. През последните 6 години са пресадени 6 хектара, главно със сорта Сен Лорен. Безкомпромисни в качеството, семейство Питнауер си създават лоялна база клиенти - у дома и зад граница, и печелят награди. Техните Пино Ноар и Сен Лорен, които съвсем не са от най-лесните за гледане, се радват на чувствителната ръка на Герхард Питнауер и са сред най-добрите Австрийски вина - ежегодно. От 2006 година винарната е сертифицирана като биопроизводител. Герхард казва: “Обичам вина сведени до есенцията си - и при правенето, и при пиенето.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино; Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша; виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната); но приемаме много сериозно задачата; Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид; по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка; а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес; бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон; посочен в поръчката Ви.