Безплатна доставка над 119лв
  1. Начало
  2. Гурме
  3. Млечни деликатеси
  4. Пармиджано реджано отлежало 30 месеца

Пармиджано реджано отлежало 30 месеца

Изчерпана наличност
За този продукт не е активна отстъпка за лоялна програма.
Арт.№ 4909

Това автентично италианско сирене е класически и вечен фаворит. Zanetti Parmigiano Reggiano се произвежда от непастьоризирано краве мляко и идва от региона Парма в Италия. Има твърда текстура и е истинско удоволствие за любителите на сиренето и храната по целия свят. Това сирене е чудесен избор за гарниране на салати или в допълнение с вино.  Има прекрасен орехов вкус и неповторим аромат. Насладете се на уникалния вкус на това класическо италианско сирене!

Съдържание : Пармиджано Реджано отлежало 30 месеца. Минимум 32% мазнини в сухото вещество. Частично обезмаслено краве МЛЯКО, сол, сирище. Вакуум опаковка. Да се съхранява: от +2°C до +8°C.

Енергийна стойност за 100гр. - 1671 кДж. / 402 кКал.

Този продукт е от секция охладени! Тези артикули се влияят от резки температурни промени! При поръчки с куриерска фирма, Сийуайнс не носи отговорност за търговския вид на продукта. Можем да го гарантираме при доставка с наш куриер само в рамките на гр. София!

Дата на годност: 1.6.2024 г.

 

Научи повече за продукта

Zanetti

Zanetti

Zanetti е историята на едно семейство, което винаги е било високо оценявано като емблема на съвършенство, което уважава традицията от пет поколения насам. Компанията винаги е почитала визията на своя основател, Гуидо Санети, с принципи на бизнес етиката, които имат силни корени на територията и в крайна сметка са фокусирани върху благосъстоянието на местните общности и въздействието върху околната среда. Един век опит, традиция и страст към италианските сирена: да знаеш как да произвеждаш истински сирена от минали дни в индустриален мащаб е предизвикателство, което се преодолява ежедневно благодарение на инвестициите в региона, в 100% италиански местни доставчици на мляко, в инфраструктури и технологии, спазвайки традицията и правилата за безопасност, в контрола на всички фази на производството.

Всички от този производител

Мнения на клиенти

Все още няма ревюта на този продукт

Напишете първото ревю