BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Пино Гри "Кло Жебзал", Алзас (десертно)
Gris Clos Jebsal

Пино Гри "Кло Жебзал", Алзас (десертно)

Зинд Юмбрещ
Ярък жълт цвят. Носът е типичен за вино произведено от грозде с благородно гниене - интензивен аромат на мед, екзотични плодове и дюля. Вкусът е щедър и мек, сладостта се усеща до самия финал. Киселинността и минералността придават структура и свежест.
  • 750 мл
  • 2013
99,00 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Gris Clos Jebsal
Пино Гри "Кло Жебзал", Алзас (де
2013

Zind Humbrecht

Корените на семейство Humbrecht и тяхното лозарство могат да се проследят назад до 1620 година. Днес те притежават четиридесет хектара лозя, класифицирани Grands Cru, в пет села в Haut-Rhin, простиращи се до подножието на Vosges и ценени заради килима от различни тероари. Domaine Zind Humbrecht е сред първите, които правят вино от Елзас с концентриран плодов стил, ниски добиви и биодинамично лозарство. Нивото на остатъчната захар може да варира значително между реколтите, но приемането на такива вариации е част от биодинамичната философия. За да насочат потребителя към онова, което би могъл да очаква в бутилката, Zind Humbrecht поставят индекс на сладостта върху етикетите на бутилките си от реколта 2001 година, обозначаващ виното от сухо до много сладко.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.