Безплатна доставка над 119лв
  1. Начало
  2. Спиртни
  3. Ракия & Грапа
  4. Ракия Минко Минков Херитидж Копса

Ракия Минко Минков Херитидж Копса

В наличност - доставка до 24 часа в работни дни за гр. София, а за страната - според графика на куриера.
За този продукт не е активна отстъпка за лоялна програма.
Арт.№ 5390

100% гроздова ракия от Червен Мискет

В тази специална бутилка семейна ракия на Минков всяка капка разказва уникална история. Следвайки вековни традиции от Карлово и използвайки грозде от червен мискет от Розовата долина, енолозите на Шато Копса изработват този еликсир. Отлежавал седем години в дъбови бъчви, той може да се похвали с кехлибарен оттенък и деликатни аромати на мед, акация, карамел и ванилия, придавайки му гладко, плодово богатство. Лично подбрана и подписана от Минко Минков, всяка бутилка е ежегодна изненада. Ракията отлежава 7г. в дъбови бъчви, на цвят е кехлибарена, с аромат на мед, акация, карамел и ванилия.

Продуктът представлява комплект от 2 чаши за ракия, бутилка ракия Minko Minkov's Heritage от 0.700мл, опаковани в луксозна кутия в зелен или син цвят с гравиран подпис от Минко Минков.

Научи повече за продукта

Шато Копса

Шато Копса

Шато Копса е разположено в сърцето на Розовата долина в земите на траките и носи древното име на Карлово. Шато Копса е от малкото семейни винарни, в които се поема целият процес – от гроздето до бутилката. Така производителите следят лично всеки момент от развитието на виното и се грижат то да живее и да разкрива още по-интересните и дълбоки нотки на характера си, дори и затворено в стъкло. Собствените лозови масиви на Шато Копса са 50 хектара – в един от уникалните тероари на България – закътан между южния склон на Стара Планина и Средна гора, сред аромати от розовите масиви и лавандуловите полета. Мястото е изключително благоприятно за отглеждането на висококачетсвени бели сортове – емблематичния местен сорт е Червен мискет, но се отглеждат и Мускат отонел, Шардоне, Совиньон Блан, а също и червените - Каберне Совиньон и Мерло.

Всички от този производител

Мнения на клиенти

Все още няма ревюта на този продукт

Напишете първото ревю