BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Резерв Гран Веньор, Долината на Рона 0.375мл.
Reserve Grand Veneur

Резерв Гран Веньор, Долината на Рона 0.375мл.

Ален Жом
Domaine Grand Veneur, един от най-добрите в Châteauneuf-du-Pape, прави това елегантно и комплексно вино. Чудесното съотношение между качество и цена го прави отличен избор сред представителите на апелация Côtes du Rhône.
  • 375 мл
  • 2015
  • Алк. %: 14
13,90 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Reserve Grand Veneur
Резерв Гран Веньор, Долината на Рона
2015

Alain Jaume

През 14 век, папа Йоан XXII построява дворец в село Châteauneuf. Той и неговите наследници, впечатлени от изключителния тероар, засаждат лозя около замъка на тераси, покрити с гладки заоблени варовикови камъчета. Така се ражда една от най-известните и ценени в света апелации: Châteauneuf du Pape. Семейство Jaume се е посветило на изкуството да се прави вино от 1826 г. насам. Вината на Alain Jaume имат огромен потенциал да стареят и са наситени, богати и сложни. Те отразяват и олицетворяват превъзходния тероар на южната част на долината на река Рона.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.