BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Шардоне Сен-Ромен "Су ла Вел"
Sous La Velle

Шардоне Сен-Ромен "Су ла Вел"

Домен Анри & Жил Бюисон
Виното старее върху фини утайки в продължение на 12 месеца във френски дъбови бъчви. Това му придава една приятна плътност във вкуса, хармонично подкрепена от елегантна свежест.
  • 750 мл
  • 2016
  • Алк. %: 13
61,00 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Sous La Velle
Шардоне Сен-Ромен "Су ла Вел"
2016

Henri & Gilles Buisson

Семейство Buisson отглежда грозде в селцето Saint Romain / Бургундия / от дванадесети век. В 1947 Henri and Marguerite Buisson решават да започнат да бутилират виното си и да го продават под своя собствена марка. През 70-те години техният син Жил дава начало на органичното отглеждане на лозята, а внуците Франк и Фредерик продължават традицията, което води до получаване на сертификат Ecocert през 2009 г. Гроздоберът се извършва ръчно, а механичната работа в избата е ограничена. Гроздето минава два пъти през строга селекция. Ферментациите започват с естествени дрожди в продължение на десет месеца. Виното прекарва много малко време в дъбови бъчви, за да се запази чистотата на изразяване на сорта.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.