BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Santa Cruz de Artazu
Santa Cruz Artazu

Santa Cruz de Artazu

Artadi
Определение за елегантност и финес, това вино е шедьовър, разкриващ потенциала и красотата на Гренаш от региона на Navarra в Риоха. Ароматни плодови нюанси в хармоничен баланс с плътния кадифен вкус - една абсолютна наслада за сетивата.
  • 750 мл
  • 2015
65,00 лв.
В наличност

Остават само 1 броя!

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Santa Cruz Artazu
Santa Cruz de Artazu
2015

Artadi

Juan Carlos López de Lacalle е собственик и един от лидерите във винопроизводството в Испания. Винарната започва съществуването си като кооператив от 13 производителя с парцели около град Laguardia в Rioja Alavesa, под-регион на апелация Rioja, в страната на Баските. Днес представлява 83 хектара, предимно върху глинести и варовикови почви. Винарната е модерно оборудвана, а акцентът пада върху правенето на вина с изразен плодов характер и индивидуалност за всеки парцел. Използването на френски, вместо американски дъб, позволява на местния сорт Tempranillo да се разкрие напълно. Juan Carlos има огромен респект към тероара, почита традициите и преследва неотлъчно една цел - правенето на вина с неподражаем характер, в които впечатляващи са усещането на плода и елегантните танини.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.