BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. SAVIGNY LES BEAUNE Les Goudelettes
BEAUNE Les Goudelettes

SAVIGNY LES BEAUNE Les Goudelettes

Domaine Antonin Guyon
Гроздето за това вино се бере ръчно, ферментира дълго - 15 дни в големи отворени дървени съдове. След това отлежава в дъбови бъчви, от които 15% нови и се бутилира едва след 15 месеца. Savigny-Les Beaune е едно истинско бижу в Бургундия.
  • 750 мл
  • 2015
  • Алк. %: 13.5
73,00 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

BEAUNE Les Goudelettes
SAVIGNY LES BEAUNE Les Goudelettes
2015

Domaine Antonin Guyon

Имотът Antonin Guyon е един от най-престижните в Бургундия. Простира се почти по цялото продължение на Côte d’Or. Доминик Гийон и брат му Мишел контролират бизнеса, започнат от баща им Антонин през 60-те години. Доминик успява да събере през 1970 г. около 350 парцела, принадлежащи на почти 80 различни собственици от община Meuilley в Hautes Côtes de Nuits и да формира блок от 22 хектара с южно изложение и отлична почва. Domaine Guyon предлага голяма гама от вина Premiers Crus и Grand Crus. Собствениците вярват, че за да се разкрие тероарната характеристика и да се запази автентичността на района, използването на минерални торове трябва да се елиминира - което и правят през последните 10 години в собствените си масиви.

Мария Стоева
Това вино е прекрасен, класически Бургундски Пино Ноар. Доминират нюанси на касис и череша, отлежава 12 месеца в бъчви. Разкрива характера на уникалния тероар, пресъздаден от ръцете на потомствени лозаро-винари.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество
90
90


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.