BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Sena
Sena 2012

Sena

Seña
Създадено от Едуардо Чадуик и семейство Мондави, Seña е сред най-добрите чилийски вина. Вината на Едуардо Чадуик - Seña и Viña Errázuriz - заемат първите две места в “Берлинската дегустация” през 2004г. и поставят началото на нова ера за винопроизводството в Чили
  • 750 мл
  • 2012
330,00 лв.
В наличност

Остават само 5 броя!

Безплатна оставка до 2 работни дни.

Безплатна оставка до 2 работни дни.

Sena 2012
Sena
2012

Seña

Seña първоначално е съвместен проект между Eduardo Chadwick и Robert Mondavi с цел да се произведе в Чили вино от най-висок световен клас. През 1997 излиза първата Seña 1995 - крайъгъен камък в историята на страната и нейната лозаро-винарска индустрия. Гроздето за Seña идва предимно от биологично отглеждани, първокласни парцели във винен район Aconcagua. Купажите варират според реколтата, но обикновено са 50% Cabernet Sauvignon, 20% Malbec, 15% Cabernet Franc и малко Petit Verdot. Гроздето се ферментира в резервоари от неръждаема стомана с контролирана температура, а след това виното отлежава в малки дъбови бъчви (75% нови) в продължение на 22 месеца. Първите няколко вида са приети ентусиазирано от критици и познавачи, като вече се правят сравнения с някои от най-добрите Cabernet-блендове в света.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино; Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша; виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната); но приемаме много сериозно задачата; Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид; по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка; а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес; бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон; посочен в поръчката Ви.