BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Chateau Padarnac
Chateau Padarnac

Chateau Padarnac

Chateau Padarnac
Уникалният тероар на Пойяк в съчетание с прецизните технологични решения са създали един изящен продукт. Голямото разнообразие от използваните дъбови бъчви придава на виното неповторим многопластов аромат.
  • 750 мл
  • 2014
  • Алк. %: 13
59,00 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Chateau Padarnac
Chateau Padarnac
2014

Chateau Padarnac

Chateau Padarnac e създаденo в началото на 18 век и се намира в апелация Pauillac, Тази апелация се намира между Saint-Estèphe и Saint-Julien, в Médoc, Bordeaux. От нея идват най-известните и скъпи червени вина в света. В тях основният сорт е Cabernet Sauvignon, който се развива много добре в чакълестите и дренирани поччви в Pauillac. Chateau Padarnac притежава едва 5 ха лозови масиви. Днес имотът принадлежи на семейство Peyronie, които също притежават Chateau Fonbadet от четири поколения. Padarnac е вино с постоянно добро присъствие и стабилно качество, вече триста години. Това, само по себе си, е достатъчно предимство, за да се състезава с реколтите от по-висок клас.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество
83
83


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.