BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Годейо "Песас де Портела", Галисия
Pezas de Portela

Годейо "Песас де Портела", Галисия

Бодегас Валдесил
Единадесет различни парцела Годейо, съчетани в едно неповторимо вино, което преплита в себе си комплексни аромати и вкусове. Масивите са разположени по склоновете на Portela с изглед към р. Сил. Пивко вино с голяма дълбочина във вкуса и лек минерален полъх.
  • 750 мл
  • 2015
63,00 лв.
В наличност
Доставка до 1 работен ден.

Доставка до 1 работен ден.

Pezas de Portela
Годейо "Песас де Портела", Гали
2015

Bodega Valdesil

Имението Valdesil се намира в Галиция, Испания и името му, буквално, означава: Долината на река Sil. От 2000та година, семейство Prada изкупува обратно, парцел по парцел, земите, разпродaдени от предишното поколение и които José Ramón Gayoso е засадил с лозя още през 1855 година. Като се възползват от огромния потенциал на земята, посредством ниски добиви и отделно управление на всеки парцел, заедно с главния винар Cristina Mantilla и нейните умения за работа с местния сорт Godello, Valdesil предлагат едни от най-впечатляващите и интересни бели вина от Испания днес. Те притежават най-старите лози Godello, както и впечатляващи парцели, наричани “pezas”, високо на хълмовете по река Sil, на тераси, върху шистови плочи. Благодарение на една възродена традиция и отличен екип професионалисти, Valdesil правят вина, които отразяват произхода и сорта - елегантни и с индивидуалност.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.