Безплатна доставка над 119лв
  1. Начало
  2. Спиртни
  3. Джин & Тоник
  4. Джин Уитли Парма Виолет 43%

Джин Уитли Парма Виолет 43%

В наличност - доставка до 24 часа в работни дни за гр. София, а за страната - според графика на куриера.
Арт.№ 2325

Whitley Neill е награждаван дестилатор и семеен бизнес със страст към създаването на спиртни напитки от 1762 г. Прави се от 100% зърнен спирт, в който се настойва ботаниката, преди да бъде дестилиран в красив античен меден съд на над 100 години, наречен „Констанс“. 

В добрите барове, където поднасят коктейлите както трябва, може и да нямат време да ви разкажат цялата история, докато ви правят напитка, но веднага ще познаете Whitley Neill по увлекателния дизайн на бутилките – цветни, всяка с отличителни шарки и най-вече различно съчетание от ботаники.

Научи повече за продукта

Уитли Нийл

Уитли Нийл

Джин Whitley Neill: 250 г. семейни ботанически тайни „Първата ми среща с джина се свежда до това, че открих колекцията от бутилки, скрити под стълбите в къщата на баба. Понеже си падах любопитен, бях нетърпелив да разбера повече за тази чудата течност. Моето любопитство спрямо сложния процес на дестилацията беше се проявило.“ Така описва първите си спомени от джина и от семейния бизнес Джони Нийл. Както името му издава, той е наследник на Уитли Нийл, който преди повече от 250 години дава начало на най-продавания във Великобритания днес премиум джин. Между двамата мъже има още 6 поколения, запазили добрата репутация на бранда и развивали традицията през вековете. Whitley Neill е награждаван дестилатор и семеен бизнес със страст към създаването на спиртни напитки от 1762 г. Прави се от 100% зърнен спирт, в който се настойва ботаниката, преди да бъде дестилиран в красив античен меден съд на над 100 години, наречен „Констанс“. В добрите барове, където поднасят коктейлите както трябва, може и да нямат време да ви разкажат цялата история, докато ви правят напитка, но веднага ще познаете Whitley Neill по увлекателния дизайн на бутилките – цветни, всяка с отличителни шарки и най-вече различно съчетание от ботаники.

Всички от този производител

Мнения на клиенти

Все още няма ревюта на този продукт

Напишете първото ревю